Klimaat in Willemstad

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Curaçao is Warm heel jaar door. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Willemstad voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Willemstad gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Willemstad. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Willemstad? Het weer in Willemstad is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Willemstad weer.

Willemstad is het hele jaar door heet en vochtig. De gemiddelde lage temperatuur is ongeveer 73° Fahrenheit, en de gemiddelde hoge temperatuur is ongeveer 88° Fahrenheit. De stad heeft gemiddeld 2.780 zonuren per jaar. Het regenseizoen duurt over het algemeen van oktober tot december, en het droge seizoen van januari tot september.

Regenbuien kunnen echter op elk moment van het jaar voorkomen. Orkanen vormen een bedreiging tijdens het regenseizoen, en hoewel ze zeldzaam zijn, kunnen ze aanzienlijke schade aanrichten aan de stad.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.