Kaart Willemstad

De plattegrond van Willemstad ziet eruit als een vlinder met uitgespreide vleugels. De stad ligt op het eiland Curaçao, dat deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden. Willemstad telt ongeveer 150.000 inwoners en wordt beschouwd als een van de mooiste steden van het Caribisch gebied. De belangrijkste toeristische attracties zijn de kleurrijke koloniale architectuur, de levendige promenades, en de uitstekende winkelmogelijkheden.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Willemstad je het beste verblijft! Ga je vooral naar Willemstad om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Willemstad is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Willemstad. 

Met behulp van een plattegrond van Willemstad kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.