Activiteiten in Zagreb

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Zagreb bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Zagreb biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Zagreb is een stad die voor elk wat wils biedt. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, cultuur, het nachtleven of de natuur, er is altijd wel iets om je te vermaken. Hier zijn 5 van onze favoriete activiteiten in Zagreb.

  1. Maak een wandeling in het stadspark en geniet van het groen.
  2. Bezoek een van de vele musea, zoals het Museum of Broken Relationships.
  3. Ga picknicken op een van de vele pleinen of parken.
  4. Maak een fietstocht of een wandeling over de rivier de Sava.
  5. Ga lekker winkelen in een van Zagrebs topboetieks en -winkels.
    1. Als je op zoek bent naar een leuk gevulde stedentrip, dan is Zagreb the place to be. Met een overvloed aan activiteiten zul je je nooit vervelen. We wensen je veel plezier met het ontdekken van deze prachtige stad.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Zagreb! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Zagreb stuur ons je tip door.