Emigreren naar Zagreb

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Zagreb te emigreren.

Dat hangt er vanaf wat je zoekt in een stad. Zagreb is een geweldige stad met veel cultuur en activiteiten, maar het kan duur zijn om er te wonen. Als je op zoek bent naar een betaalbare stad met een lager tempo, zou ik je aanraden om eens te gaan kijken in de kleinere steden en dorpen in Kroatië. Er zijn genoeg geweldige plaatsen om te wonen in Kroatië die een hoge kwaliteit van leven bieden zonder de bank te breken.

Om te emigreren naar Zagreb of een andere stad of land, moet u voldoen aan de eisen van de immigratiewetten van dat land. U moet ook over de nodige financiële middelen beschikken om in uw levensonderhoud te kunnen voorzien terwijl u daar woont. Het is altijd het beste om eerst een immigratie-advocaat te raadplegen.

Onze bezoekers aan het woord:

Hallo, ik ben Zoë. Ik ben ongeveer zes maanden geleden naar Zagreb verhuisd en een paar weken daarna getrouwd. Ik heb twee zoons met mijn man - ze zijn het licht van mijn leven. Als ik niet voor ze zorg of aan het fietsen, zwemmen of dansen ben (ik blijf graag fit), lees ik graag.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.