Klimaat in Zagreb

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Kroatië is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Zagreb voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Zagreb gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Zagreb. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Zagreb? Het weer in Zagreb is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Zagreb weer.

Zagreb heeft een gematigd landklimaat. Dit betekent dat de stad koude winters en hete zomers heeft. De gemiddelde temperatuur in januari, de koudste maand, is 0 graden Celsius (32 graden Fahrenheit), terwijl de gemiddelde temperatuur in juli, de warmste maand, 23 graden Celsius (73 graden Fahrenheit) is. Zagreb ontvangt jaarlijks een behoorlijke hoeveelheid neerslag, met sneeuwval van december tot en met maart.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.