Kaart Canggu Bali

De kaart van Canggu Bali is geconcentreerd rond de belangrijkste gebieden van Batu Bolong en Seminyak. Deze twee gebieden zijn gevuld met restaurants, cafés, winkels, spa's en meer. De relaxte sfeer van Canggu is alom bekend en mensen komen hier om te ontsnappen aan de drukte van Seminyak. Als u op zoek bent naar een plek om te verblijven in Canggu, kunt u het beste een hotel of villa boeken in de buurt van deze twee belangrijkste gebieden. Als u echter op zoek bent naar wat rust en stilte, waag u dan wat verder Canggu in, waar u rijstvelden en prachtige zonsondergangen zult vinden.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Canggu Bali je het beste verblijft! Ga je vooral naar Canggu Bali om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Canggu Bali is bijvoorbeeld Berawa.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Canggu Bali. 

Met behulp van een plattegrond van Canggu Bali kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.