Kaart Chicago IL

De kaart van Chicago is als een raster, met straten die noord-zuid en oost-west lopen. De stad is verdeeld in 77 buurten, elk met een eigen karakter. Enkele van de meer opmerkelijke buurten zijn de Gold Coast, Lincoln Park, Wicker Park, en de South Side. Downtown Chicago bevindt zich het financiële district van de stad en een aantal van de meest iconische gebouwen, zoals de Sears Tower (nu bekend als Willis Tower) en Millennium Park.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Chicago IL je het beste verblijft! Ga je vooral naar Chicago IL om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Chicago IL is bijvoorbeeld West Town.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Chicago IL. 

Met behulp van een plattegrond van Chicago IL kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.