Kaart Ivano Frankivsk

De kaart van Ivano-Frankivsk lijkt op een typisch Europese stad. De stad ligt in het zuidwesten van Oekraïne, vlak bij de Poolse grens. Het is de hoofdstad van de oblast Ivano-Frankivsk, en telt ruim 240.000 inwoners. Ivano-Frankivsk is een belangrijk industrieel en cultureel centrum in Oekraïne. De stad heeft veel concertzalen, waaronder de Philharmonische Vereniging, en ook theaters en musea.

Er zijn ook verschillende universiteiten in Ivano-Frankivsk, waaronder de Oekraïense Katholieke Universiteit en de Nationale Medische Universiteit van Ivano-Frankivsk. De stad wordt bediend door een vliegveld en een treinstation.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Ivano Frankivsk je het beste verblijft! Ga je vooral naar Ivano Frankivsk om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Ivano Frankivsk is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Ivano Frankivsk. 

Met behulp van een plattegrond van Ivano Frankivsk kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.