Klimaat in Ivano Frankivsk

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Oekraïne is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Ivano Frankivsk voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Ivano Frankivsk gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Ivano Frankivsk. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Ivano-Frankivsk? Het weer in Ivano-Frankivsk is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Ivano-Frankivsk weer.

Het is er erg warm in de zomer en behoorlijk koud in de winter.

De gemiddelde temperatuur per jaar is +8 graden Celsius, maar kan variëren van -20 graden Celsius tot +30 graden Celsius. De zomers zijn heet en de winters zijn koud. De meeste regen valt in de zomermaanden.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.