Klimaat in Auckland

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Nieuw-Zeeland is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Auckland voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Auckland gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Auckland. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Auckland? Het weer in Auckland is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Auckland weer.

Het is gematigd met milde zomers en winters. De gemiddelde temperatuur in Auckland is 17 graden Celsius (63 graden Fahrenheit). In de zomer is het gemiddeld zo'n 21 graden Celsius (70 graden Fahrenheit) en in de winter gemiddeld zo'n 11 graden Celsius (52 graden Fahrenheit). Auckland krijgt ongeveer 1.100 mm neerslag per jaar. Het grootste deel hiervan valt als regen in de wintermaanden.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.