Veiligheid in Auckland

Is het veilig in Auckland voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Auckland? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Auckland?

Is het veilig in Auckland voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Auckland?

Ja, het is veilig in Auckland voor toeristen - zolang u de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen neemt en uw gezond verstand gebruikt. Auckland is een grote stad met een bevolking van meer dan 1,4 miljoen mensen, dus net als in elke andere grote stad zijn er gebieden die gevaarlijker zijn dan andere. Blijf in goed verlichte en dichtbevolkte gebieden, loop niet met je sieraden of geld te koop en wees je bewust van je omgeving.

Als je je ooit ongemakkelijk of onveilig voelt, is het altijd het beste om het zekere voor het onzekere te nemen en een veiliger plek te zoeken. Geniet van uw reis!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.