Klimaat in Lima

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Peru is . 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Lima voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Lima gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Lima. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Lima? Het weer in Lima is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Lima weer.

Lima heeft een gematigd klimaat, met gemiddelde temperaturen tussen 18 en 25 graden Celsius. De stad kent weinig temperatuurverschillen gedurende het jaar en de regenval is gelijkmatig verdeeld over het jaar. Het gematigde klimaat van Lima maakt het het hele jaar door een populaire bestemming voor toeristen.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.