Klimaat in Vancouver

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Canada is 23C. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Vancouver voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Vancouver gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Vancouver. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Vancouver? Het weer in Vancouver is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Vancouver weer.

Het klimaat in Vancouver is mild en gematigd. De stad heeft te maken met veel regenval, dus het is het hele jaar door vochtig en vochtig. In de winter kan het behoorlijk fris worden, maar de zomertemperaturen zijn meestal aangenaam.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.