Activiteiten in Boston

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Boston bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Boston biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Boston is een stad die voor ieder wat wils heeft. Als je op zoek bent naar een leuk weekend vol activiteiten, dan zul je zeker een aantal van de leukste activiteiten in Boston willen bekijken. Van tijd doorbrengen in het park tot het verkennen van de rijke geschiedenis en cultuur van de stad, er is zeker iets voor iedereen om van te genieten in deze bruisende stad.

  Dus waar wacht je nog op? Begin met het plannen van je volgende weekendje weg naar Boston! De 5 leukste activiteiten in Boston:

  1. Schaatsen op de Frog Pond in de Boston Common - er is iets zo magisch aan schaatsen in de buitenlucht in de stad!
  2. Sleeën van Beacon Hill - het is de perfecte heuvel om te sleeën, en je hebt een geweldig uitzicht op de skyline op de top!
  3. Wandelen door Boston Common en alle prachtig versierde bomen bewonderen - het is net een winter wonderland!
  4. Je een weg eten door Quincy Market - er zijn zo veel heerlijke eetgelegenheden, en het is leuk om mensen te kijken terwijl je eet!
  5. Kijken naar de kerstverlichting op Boston Common - ze doen het altijd geweldig met de verlichting, en het is zo'n feestelijke activiteit om te doen met familie of vrienden.
   1. Boston is een stad rijk aan cultuur en geschiedenis. Hoewel we onze top vijf van leuke activiteiten hebben gedeeld, zijn er eindeloos veel mogelijkheden om deze geweldige stad te verkennen. Wij hopen dat je een geweldige tijd heeft tijdens je bezoek en herinneringen maakt die een leven lang zullen duren!

    We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Boston! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Boston stuur ons je tip door.