Veiligheid in Boston

Is het veilig in Boston voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Boston? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Boston?

Is het veilig in Boston voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Boston?

Boston is een veilige stad voor toeristen. Maar zoals in elke stad is het altijd belangrijk om basisvoorzorgsmaatregelen te nemen om uw veiligheid te garanderen. Hier zijn een paar tips:

Vermijd alleen te lopen in donkere of slecht verlichte gebieden. Laat geen dure sieraden zien en draag geen grote sommen contant geld bij u. Wees u bewust van uw omgeving en houd in de gaten wie en wat er om u heen is. Als u zich onveilig voelt, wees dan zelfverzekerd en zoek een drukke plek op om te wandelen tot het gevoel over is.

Boston is een geweldige stad om te bezoeken, en met deze eenvoudige voorzorgsmaatregelen zult u in staat zijn om van uw tijd hier te genieten zonder zorgen. Bedankt voor het vragen!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.