Eten en drinken in Boston

Een belangrijk onderdeel van wonen en werken in Boston is natuurlijk de gastronomie.

Boston is een stad die bekend staat om zijn grote aantal hogescholen en universiteiten, maar ook om zijn geschiedenis. Maar wist u dat het ook een geweldige plek is om te eten en te drinken? Of u nu op zoek bent naar een informele hap of iets meer luxe, Boston heeft voor iedereen wat te bieden. Hier zijn een aantal van de beste plekken om te eten en te drinken in Boston.

De meest populaire gerechten in Boston variëren afhankelijk van in welk deel van de stad u zich bevindt. In het centrum eten mensen veel zeevruchten en Italiaans eten. Maar als je naar het North End gaat, gaat het allemaal om pasta en pizza. En in Zuid-Boston zijn ze dol op hun Ierse pubs en steakhouses.

Eten in Boston kan duur zijn, maar dat hoeft het niet te zijn. Er zijn genoeg betaalbare eetgelegenheden als je weet waar je moet zoeken. Voor het ontbijt zijn fast-casual ketens als Panera en Dunkin' Donuts altijd een goede gok. Voor iets substantiëlers ga je naar een plaatselijk restaurant of ontbijtplek.

Restaurants als The Daily Catch en The Galley Diner bieden grote borden met eieren, spek, worst, friet, toast en koffie voor minder dan . Lunchtijd is prime time voor food trucks. Street food favorieten zoals Boston Blade Runners en Roxy's Grilled Cheese serveren stevige sandwiches en andere warme gerechten voor relatief goedkope prijzen.

Boston is een stad die voor elk wat wils heeft, en vooral liefhebbers van eten zullen zich hier thuis voelen. Met een eindeloze variëteit aan restaurants om uit te kiezen, is er geen tekort aan heerlijk eten in Beantown. Of u nu van kamperen houdt of van lekker eten, Boston heeft iets om uw smaakpapillen tevreden te stellen. Heeft u al een van de geweldige eetgelegenheden in deze stad geprobeerd? Zo niet, waar wacht u dan nog op?

TIP: Leer voordat je op culinaire ontdekkingstocht gaat bijvoorbeeld eens hoe je de namen van het eten en drinken in het Engels zegt!  

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.