Klimaat in Boston

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Verenigde Staten is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Boston voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Boston gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Boston. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Boston? Het weer in Boston is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Boston weer.

Boston's klimaat is vochtig continentaal. Dit betekent dat de zomers heet en benauwd zijn, terwijl de winters koud, winderig en sneeuwrijk zijn. De lente en de herfst kunnen heel aangenaam zijn, met gemiddelde temperaturen tussen de 50 en 60 graden. Maart is de regenrijkste maand, terwijl januari de droogste is.

Boston krijgt een behoorlijke hoeveelheid sneeuw elk jaar, met een gemiddelde van ongeveer 45 centimeter. De recordhoogte was 108 centimeter in 1995-96, en het record dieptepunt was -12 graden Fahrenheit in 1994-95. Sneeuwstormen zijn niet ongewoon in Boston, dus zorg ervoor dat u uw winterjas inpakt als u er in de winter op bezoek bent!

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.