Activiteiten in Ericeira

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Ericeira bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Ericeira biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Hoewel Ericeira een klein stadje is, biedt het genoeg activiteiten voor bezoekers om van te genieten. Of je nu wilt surfen, wandelen of gewoon genieten van het strandlandschap, er is voor elk wat wils in Ericeira. Hier zijn vijf van de beste activiteiten om te bekijken tijdens je verblijf.

  1. Surfen - Ericeira is een wereldberoemde plek om te surfen, met genoeg golven om alle niveaus van surfer uit te dagen;
  2. Rotsklimmen - de ruige kustlijn biedt geweldige mogelijkheden voor rotsklimmers van alle niveaus;
  3. Fietsen - de rustige wegen en schilderachtige routes maken fietsen tot een populaire manier om het gebied te verkennen;
  4. Vogels kijken - het gevarieerde landschap en de ligging aan de kust maken dit een ideale plek voor vogelliefhebbers;
  5. Wijnproeven - er zijn veel wijngaarden in de omgeving, elk met hun eigen unieke wijnen om te proeven en van te genieten.
    1. Als je op zoek bent naar een geweldige en avontuurlijke reis, kijk dan niet verder dan Ericeira. Deze vijf activiteiten zijn een voorproefje van wat de stad te bieden heeft, dus probeer ze zeker allemaal! En als je dat doet, laat ons dan zeker weten hoe het gaat.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Ericeira! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Ericeira stuur ons je tip door.