Emigreren naar Ericeira

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Ericeira te emigreren.

Als u naar Ericeira wilt emigreren, zijn er een paar processen die u zult moeten volgen. Ten eerste moet u een Portugees visum aanvragen bij de ambassade of het consulaat van uw land van herkomst. Zodra u het visum heeft verkregen, kunt u een verblijfsvergunning aanvragen bij de Portugese Immigratiedienst. Nadat u een verblijfsvergunning hebt gekregen, kunt u zich inschrijven bij de gemeente Ericeira en beginnen met het proces voor het verkrijgen van uw verblijfskaart.

Zodra u al deze documenten in orde hebt, kunt u officieel naar Ericeira emigreren!

Onze bezoekers aan het woord:

Hallo, ik ben Thomas. Ik ben drie jaar en vier weken geleden naar Ericeira verhuisd met mijn vrouw en vier kinderen. We gaan graag naar het strand, zwemmen en surfen.Ik werk in de bouw, wat zwaar kan zijn, maar het betaalt de rekeningen. Ik denk graag dat ik geestig ben - dat is tenminste wat mijn vrienden me vertellen!

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.