Workation in Ericeira

Workation is een neologisme dat de woorden "werk" en "vakantie" samenvoegt Een workation houdt in dat je op afstand werkt vanuit een leuke of interessante bestemming. Het idee is om wat werk gedaan te krijgen, maar ook te genieten van de lokale bezienswaardigheden en geluiden. Ericeira, Portugal, is een geweldige plek om een werkvakantie te doen.

Het ligt aan de Atlantische kust en heeft prachtige stranden, kristalhelder water en charmante dorpjes. Bovendien ligt het dicht bij Lissabon, zodat je de hoofdstad van Portugal gemakkelijk kunt verkennen. Als u op zoek bent naar een ontsnapping waar u wat werk gedaan kunt krijgen terwijl u geniet van een prachtig landschap, dan is Ericeira zeker het overwegen waard!

Een workation in Ericeira is een vakantie waarbij je werkt. Dus in plaats van naar het strand te gaan of de stad te verkennen, zit je op je kamer te werken.

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Ericeira perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.