Kaart Ericeira

De kaart van Ericeira ziet eruit als een prachtige, kronkelende kustlijn, uitgesneden door de Atlantische Oceaan. De stad ligt op een schiereiland aan de centrale kust van Portugal, en staat bekend om zijn eersteklas surf- en stranden. Het gebied staat ook bekend om zijn dramatische kliffen en prachtige uitzicht op de oceaan. Als u op zoek bent naar een ontspannen mediterraan uitstapje, is Ericeira zeker de moeite waard!

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Ericeira je het beste verblijft! Ga je vooral naar Ericeira om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Ericeira is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Ericeira. 

Met behulp van een plattegrond van Ericeira kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.