Activiteiten in Hamburg

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Hamburg bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Hamburg biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Hamburg is een van de populairste toeristische bestemmingen in Duitsland. Er zijn tal van dingen te zien en te doen in deze bruisende stad, van de wereldberoemde muziekpodia tot de trendy restaurants en bars. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Hamburg die je niet wilt missen:

  1. Ga naar het strand bij Blankenese voor een dagje zon en ontspanning.
  2. Bezoek het Miniatur Wunderland - 's werelds grootste modelspoorwegmuseum.
  3. Maak een boottocht op de rivier de Elbe.
  4. Wandel door de charmante oude binnenstad van Hamburg, met zijn smalle straatjes en eeuwenoude architectuur.
  5. Proef het beroemde nachtleven van de stad, van trendy bars en clubs tot levendige jazzpodia.
    1. Hamburg is een stad met voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een bruisend nachtleven, een ontspannen dagje in de spa, of wat gezinsvriendelijk plezier, je kunt het allemaal vinden in Hamburg. We hopen dat je geniet van je tijd hier en bekijk een aantal van deze geweldige activiteiten!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Hamburg! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Hamburg stuur ons je tip door.