Klimaat in Hamburg

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Duitsland is . 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Hamburg voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Hamburg gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Hamburg. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Hamburg? Het weer in Hamburg is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Hamburg weer.

Hamburg heeft een gematigd klimaat, met milde winters en zomers. De neerslag is relatief gelijkmatig over het jaar verdeeld, en in tegenstelling tot sommige andere Duitse steden valt er niet zo vaak sneeuw. De windsnelheden zijn over het algemeen gematigd, hoewel windvlagen af en toe behoorlijk sterk kunnen zijn. De beste tijd om Hamburg te bezoeken is van mei tot september, wanneer het weer mild en aangenaam is.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.