Activiteiten in Ho Chi Minhstad

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Ho Chi Minhstad bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Ho Chi Minhstad biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Als je op zoek bent naar leuke dingen om te doen in Ho Chi Minh City, zoek dan niet verder! Hier zijn 5 van de meest populaire activiteiten in de stad. Of je nu van winkelen, eten of het nachtleven houdt, er is voor ieder wat wils in HCMC. Dus waar wacht je nog op? Ga erop uit en begin met plezier te maken:

  1. Maak een cyclo tour door de stad om een glimp op te vangen van de bezienswaardigheden en geluiden van Ho Chi Minh City.
  2. Proef lokale straatgerechten bij een van de vele eetstalletjes in de stad.
  3. Bezoek enkele van de beroemde bezienswaardigheden van de stad, zoals het Reunification Palace en de Notre Dame kathedraal.
  4. Ga winkelen op Ben Thanh Market voor souvenirs of gewoon om alle verschillende soorten goederen te bewonderen die er te koop zijn.
  5. Ga naar een van de bars of nachtclubs van de stad voor een avondje uit in de stad.
    1. Als je wilt genieten van je tijd in Ho Chi Minh City, raden we je aan een aantal van deze leuke activiteiten te bekijken. Van kamperen en fietsen tot het verkennen van de geschiedenis en cultuur van de stad, er is voor elk wat wils in deze bruisende metropool. We hopen dat je een geweldige tijd heeft tijdens je verblijf!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Ho Chi Minhstad! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Ho Chi Minhstad stuur ons je tip door.