Kaart Ho Chi Minhstad

De plattegrond van Ho Chi Minh Stad is een verwarrende mengelmoes van straten en steegjes, wat frustrerend kan zijn voor bezoekers die er voor het eerst komen. Als u echter de tijd neemt om de stad te verkennen, zult u ontdekken dat het een fascinerende en levendige plaats is waar veel te zien en te doen is.

Het centrum van Ho Chi Minh Stad wordt gedomineerd door brede boulevards en Franse koloniale architectuur, terwijl de buitenste districten chaotischer zijn en dicht opeengepakt. Om u te oriënteren, begint u met Dong Khoi Street, een hoofdstraat van oost naar west met chique winkels en restaurants. Rijd vervolgens in noordelijke richting over Le Loi Street naar het Opera House of in zuidelijke richting over Nguyen Hue Street naar het Central

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Ho Chi Minhstad je het beste verblijft! Ga je vooral naar Ho Chi Minhstad om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Ho Chi Minhstad is bijvoorbeeld District 10: Ward 12.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Ho Chi Minhstad. 

Met behulp van een plattegrond van Ho Chi Minhstad kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.