Klimaat in Ho Chi Minhstad

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Vietnam is Warm heel jaar door. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Ho Chi Minhstad voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Ho Chi Minhstad gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Ho Chi Minhstad. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Ho Chi Minh Stad? Het weer in Ho Chi Minh Stad is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Ho Chi Minh Stad weer.

Het klimaat in Ho Chi Minh Stad is tropisch, met een nat en een droog seizoen. Het natte seizoen loopt van mei tot november, en het droge seizoen van december tot april. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 28 graden Celsius (82 graden Fahrenheit), en de gemiddelde jaarlijkse neerslag is 1.708 millimeter (67,2 inch).

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.