Emigreren naar Ho Chi Minhstad

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Ho Chi Minhstad te emigreren.

Wil je emigreren naar Ho Chi Minh Stad? Er zijn een paar dingen die je moet weten voordat je de reis maakt. Om te beginnen moet je een visum aanvragen. Dit kun je doen door contact op te nemen met de Vietnamese ambassade of het Vietnamese consulaat in je eigen land. Zij kunnen je het nodige papierwerk bezorgen en je door het proces helpen.

Zodra je je visum hebt, is het tijd om je koffers te gaan pakken! Wanneer Moving Dharma zegt dat het tijd is om "licht in te pakken", dan menen ze dat - neem alleen mee wat je absoluut nodig hebt. Al het andere kan worden aangeschaft zodra je je in je nieuwe huis hebt gevestigd.

Onze bezoekers aan het woord:

Ik ben Charles, en ik ben twee jaar en vier maanden geleden naar Ho Chi Minh Stad verhuisd. Ik ben getrouwd en heb twee dochters en een zoon, van wie ik heel veel hou. Mijn vrouw is geweldig - ze heeft een goed gevoel voor humor en we brengen graag tijd samen door.

Als ik niet bezig ben met vader zijn (wat het grootste deel van mijn tijd in beslag neemt), geniet ik van het bewonderen van pagodes, kamperen en vissen. Vietnamezen zijn ongelooflijk vriendelijk en gastvrij, dus ik heb al veel vrienden gemaakt sinds ik hier woon. Al met al is het leven goed!

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.