Veiligheid in Ho Chi Minhstad

Is het veilig in Ho Chi Minhstad voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Ho Chi Minhstad? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Ho Chi Minhstad?

Is het veilig in Ho Chi Minh Stad voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Ho Chi Minh Stad?

Ja! Ho Chi Minh Stad is een veilige toeristische bestemming. In het algemeen is het belangrijk dat u zich bewust bent van uw omgeving en voorzorgsmaatregelen neemt, zoals uw bezittingen niet onbewaakt achterlaten in drukke gebieden of in het openbaar vervoer. Zolang je verstandig bent en geen roekeloze dingen doet, zul je een geweldige tijd hebben in Ho Chi Minh City!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.