Activiteiten in Jerevan

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Jerevan bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Jerevan biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Er bestaat geen twijfel over dat Jerevan een bruisende en opwindende stad is, vol activiteiten om van te genieten. Of je nu geïnteresseerd bent in het verkennen van de geschiedenis en cultuur van de stad, of je liever overgeeft aan meer ontspannen bezigheden, er is voor elk wat wils in Yerevan. Hier zijn 5 van onze favorieten:

  1. Wandelen in de prachtige heuvels van Armenië.
  2. Smullen van lekker Armeens eten.
  3. Maak een wandeling door de geschiedenis bij de oude ruïnes van Erebuni en Zvartnots.
  4. Bekijk de plaatselijke kunst en kunstnijverheid op de Vernissage-markt.
  5. Feest de hele nacht door in een van de vele bruisende uitgaansgelegenheden van Yerevan!
    1. Ondanks de taalbarrière, hadden we een geweldige tijd met het verkennen van Jerevan. We hopen dat je al deze activiteiten zelf zult ervaren - ze zijn zeker de moeite waard! Als je vragen hebt over onze reis of advies wilt over wat te doen in Jerevan, neem dan gerust contact met ons op.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Jerevan! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Jerevan stuur ons je tip door.