Veiligheid in Jerevan

Is het veilig in Jerevan voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Jerevan? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Jerevan?

Is het veilig in Jerevan voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Jerevan?

Ja, het is veilig voor toeristen in Yerevan. De stad heeft een laag misdaadcijfer en is erg gastvrij voor buitenlanders. Maar zoals in elke grote stad is het altijd belangrijk om op je hoede te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen tegen zakkenrollers en andere kleine criminaliteit. Er zijn ook een aantal gebieden in Yerevan die 's nachts het beste vermeden kunnen worden, dus het is altijd verstandig om de lokale bevolking of het personeel van uw hotel om advies te vragen over de veiligste gebieden om in het donker rond te dwalen. Geniet van uw verblijf in Yerevan!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.