Klimaat in Jerevan

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Armenië is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Jerevan voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Jerevan gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Jerevan. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Jerevan? Het weer in Jerevan is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Jerevan weer.

Het klimaat in Jerevan is gematigd continentaal. De gemiddelde temperatuur in januari is -4 graden Celsius, en de gemiddelde temperatuur in juli is 24 graden Celsius. Yerevan heeft elk jaar te maken met een behoorlijke hoeveelheid neerslag, waarvan het grootste deel in de vorm van sneeuw in de winter en regen in de zomer valt.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.