Activiteiten in Ko Phangan

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Ko Phangan bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Ko Phangan biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Ko Pha Ngan is een prachtig eiland gelegen in de Golf van Thailand. Hoewel het vooral bekend is om zijn wilde Full Moon Parties, zijn er genoeg andere dingen te doen op het eiland die net zo leuk zijn. Hier zijn 5 van onze favoriete activiteiten op Ko Pha Ngan.

  1. Ga naar de Full Moon Party - dit is een episch strandfeest dat één keer per maand plaatsvindt, en het is zeker een hoop plezier!
  2. Speel in de golven op een van de vele prachtige stranden van Ko Pha Ngan.
  3. Bezoek het Than Sadet National Park - er zijn hier een aantal prachtige watervallen.
  4. Wandel naar Khao Ra - het hoogste punt van het eiland voor een prachtig uitzicht.
  5. Maak een boottocht rond het Angthong Marine National Park - een verbazingwekkend gebied van natuurlijke schoonheid.
    1. Ko Pha Ngan is een geweldige plek om plezier te hebben, en we hebben een aantal van de beste activiteiten voor je op een rijtje gezet om van te genieten terwijl je hier bent. We hopen dat je een geweldige tijd hebt met het ervaren van alles wat dit prachtige eiland te bieden heeft. Als je op zoek bent naar meer dingen om te doen, aarzel dan niet om ons of een van de lokale bevolking te vragen - zij weten altijd waar het feest is!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Ko Phangan! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Ko Phangan stuur ons je tip door.