Veiligheid in Ko Phangan

Is het veilig in Ko Phangan voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Ko Phangan? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Ko Phangan?

Is het veilig in Ko Pha Ngan voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Ko Pha Ngan?

Ja! Ko Pha Ngan is een veilige en gastvrije plek voor toeristen. Het eiland staat bekend om zijn mooie stranden, rustige sfeer en relaxte levensstijl.

Er zijn natuurlijk wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden tijdens uw bezoek aan Ko Pha Ngan. Wees u altijd bewust van uw omgeving en laat uw bezittingen niet onbewaakt achter op het strand. Kleine diefstallen komen af en toe voor, maar zolang u basis voorzorgsmaatregelen neemt, zult u geen problemen hebben om van uw tijd op het eiland te genieten.

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.