Eten en drinken in Ko Phangan

Een belangrijk onderdeel van wonen en werken in Ko Phangan is natuurlijk de gastronomie.

Ko Pha Ngan is een Thais eiland dat bekend staat om zijn feesten en eindeloze stranden. Maar hoewel het beroemd is om zijn nachtleven, is er meer op het eiland dan alleen dat. Ko Pha Ngan heeft ook heerlijk eten en drinken dat wacht om ontdekt te worden. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe plek om te verkennen, of gewoon wilt weten hoe het eten op het eiland is, lees dan verder voor een gids met het beste eten en drinken op Ko Pha Ngan.

De meest populaire gerechten op Ko Pha Ngan zijn typisch Thaise curry's, noedelgerechten en salades. Een van de populairste gerechten op het eiland is een lokale variant van Thaise groene curry gemaakt met kip, bamboescheuten en aubergine. Een ander populair gerecht is kaeng som (een zure garnalensoep), een regionale specialiteit uit het zuiden van Thailand.

Gebakken rijst en pad thai worden ook vaak besteld in restaurants op het eiland.

Er is een grote verscheidenheid aan voedselprijzen op Ko Pha Ngan, afhankelijk van het soort etablissement waar u eet. Over het algemeen kunt u echter verwachten dat u ergens tussen de 50 en 200 baht betaalt voor een maaltijd. Als u op zoek bent naar iets goedkoops en gemakkelijks, zijn er tal van restaurants die gerechten aanbieden voor minder dan 100 baht.

Als u echter op zoek bent naar iets luxueuzers of unieks, kunt u verwachten dat u meer betaalt.

Als u van eten houdt, is Ko Pha Ngan de perfecte bestemming voor u. Er is hier voor ieder wat wils, dus kom en verken alles wat dit prachtige eiland te bieden heeft. Of u nu een liefhebber bent van Thais eten of van de westerse keuken, er zijn genoeg restaurants om uit te kiezen op Ko Pha Ngan. Met zo'n overvloed aan heerlijke opties beschikbaar, zal het moeilijk zijn om te weerstaan ze allemaal te proberen!

TIP: Leer voordat je op culinaire ontdekkingstocht gaat bijvoorbeeld eens hoe je de namen van het eten en drinken in het Thai zegt!  

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.