Kaart Ko Phangan

De kaart van Ko Pha Ngan ziet er zo uit. Het is een klein eiland gelegen in de Golf van Thailand, en maakt deel uit van de Samui Archipelago. De belangrijkste stad op het eiland is Thong Sala, en de enige andere grote stad is Chalok Lam. Er zijn een paar kleinere dorpen aan de oostkust van het eiland, maar het grootste deel van de bevolking woont in Thong Sala of Chalok Lam.

Er zijn twee hoofdstranden op Ko Pha Ngan - Haad Rin strand, waar de beroemde Full Moon Party wordt gehouden, en Ao Chao Phao strand. Er zijn ook een paar andere kleinere stranden verspreid over het eiland.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Ko Phangan je het beste verblijft! Ga je vooral naar Ko Phangan om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Ko Phangan is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Ko Phangan. 

Met behulp van een plattegrond van Ko Phangan kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.