Activiteiten in Ko Samui

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Ko Samui bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Ko Samui biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Als je op zoek bent naar een eiland vol plezier en opwinding, kijk dan niet verder dan Ko Samui. Deze Thaise schoonheid is de thuisbasis van enkele van de meest plezierige activiteiten in heel Zuidoost-Azië. Van luieren op het strand tot het verkennen van de jungle, er is voor elk wat wils op Ko Samui. Dus pak je koffers en maak je klaar voor het avontuur van je leven!

  De 5 leukste activiteiten in Ko Samui:

  1. Op het strand liggen en aan je kleurtje werken
  2. Zwemmen in het kristalheldere water
  3. De jungle verkennen en verborgen watervallen vinden
  4. Met de fiets over het eiland rijden
  5. De lokale keuken proeven op een van de vele openluchtmarkten
   1. Ko Samui is een prachtig eiland waar genoeg te doen is. Of je nu op zoek bent naar een vakantie vol actie of een ontspannende vakantie, je zult iets vinden om van te genieten op dit Thaise paradijs. We hopen dat je genoten heeft van het lezen over onze vijf favoriete activiteiten en we kijken ernaar uit om over je ervaringen te horen wanneer je het eiland bezoekt!

    We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Ko Samui! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Ko Samui stuur ons je tip door.