Veiligheid in Ko Samui

Is het veilig in Ko Samui voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Ko Samui? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Ko Samui?

Is het veilig in Ko Samui voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Ko Samui?

Ko Samui is een veilige plek voor toeristen. Het eiland heeft een laag misdaadcijfer en is over het algemeen erg rustig. Er zijn echter een paar dingen die u in gedachten moet houden om veilig te reizen. Ten eerste, wees altijd bewust van uw omgeving en wees voorzichtig wanneer u 's nachts rondloopt. Blijf in goed verlichte gebieden en vermijd de confrontatie met dronken of agressieve lokale bevolking.

Ten tweede, zorg ervoor dat u een adequate reisverzekering heeft en draag altijd een kopie van uw polis bij u. En ten slotte, laat uw bezittingen nooit onbewaakt achter op openbare plaatsen en zorg ervoor dat u uw kamer afsluit wanneer u het hotel verlaat. Ko Samui is een zeer veilige plaats voor toeristen en met een beetje gezond verstand zult u geen problemen ondervinden.

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.