Kaart Ko Samui

Ko Samui is een klein eiland in Thailand, en de kaart ziet er als volgt uit:

Zoals u kunt zien, is Ko Samui een klein eiland voor de oostkust van Thailand. Het bestaat uit twee delen - het noordelijke en het zuidelijke eiland - die met elkaar verbonden zijn door een smalle strook land, de Isthmus. De Isthmus is waar het grootste deel van de toeristische infrastructuur van het eiland is geconcentreerd, met inbegrip van de luchthaven, accommodatie en het nachtleven

De meeste stranden van Ko Samui liggen aan de oostkust van het eiland, waar de zachte Golf van Thailand tegen de kust kabbelt. Chaweng Beach is misschien wel het bekendste (en drukste) strand op Ko Samui.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Ko Samui je het beste verblijft! Ga je vooral naar Ko Samui om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Ko Samui is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Ko Samui. 

Met behulp van een plattegrond van Ko Samui kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.