Activiteiten in Lissabon

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Lissabon bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Lissabon biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming vol plezier, hoef je niet verder te kijken dan Lissabon! Er zijn eindeloos veel activiteiten te doen in deze bruisende stad, van culturele ervaringen tot avonturen in de buitenlucht. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Lissabon.

  1. Verken de kleurrijke straten van de stad te voet
  2. Bezoek enkele van de beroemde bezienswaardigheden, zoals het Jeronimosklooster en de toren van Belem
  3. Maak een ritje met de historische trams
  4. Proeven van de heerlijke Portugese keuken; en
  5. Een wandeling of trektocht maken in de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Lissabon!

Lissabon is een stad vol leven en cultuur. Er zijn eindeloos veel activiteiten om van te genieten, maar we hebben hier onze vijf favorieten op een rijtje gezet. We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze bruisende stad te bieden heeft. Laat ons zeker weten wat je ervaringen in Lissabon zijn - we horen graag van je!

We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Lissabon! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Lissabon stuur ons je tip door.