Klimaat in Lissabon

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Portugal is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Lissabon voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Lissabon gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Lissabon. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Lissabon ? Het weer in Lissabon is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Lissabon weer.

Lissabon heeft een mediterraan klimaat, dat wordt gekenmerkt door hete, droge zomers en milde, natte winters.

Lissabon heeft meer dan 2.500 zonuren per jaar en ongeveer 300 dagen zon per jaar. De gemiddelde dagtemperatuur in de stad ligt in de zomermaanden (juni-september) rond de 25 graden Celsius (77 graden Fahrenheit), terwijl de gemiddelde minimumtemperatuur in de wintermaanden (december-maart) rond de 12 graden Celsius (54 graden Fahrenheit) ligt.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.