Activiteiten in Lviv

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Lviv bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Lviv biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Lviv is een schilderachtige stad gelegen in het westen van Oekraïne. Met haar charme en rijke geschiedenis wordt Lviv een steeds populairdere toeristische bestemming. Er zijn veel dingen te zien en te doen in Lviv, maar hier zijn 5 activiteiten die je bezoek zeker aangenaam zullen maken.

  1. Maak een wandeling door de prachtige oude binnenstad van de stad - het is alsof je een stap terug in de tijd doet!
  2. Klim naar de top van het stadhuis van Lviv voor een prachtig uitzicht over de stad beneden.
  3. Bezoek een van de vele koffiehuizen van Lviv en geniet van heerlijke Oekraïense koffie.
  4. Neem een kijkje in het Apotheekmuseum voor een fascinerende blik op de geschiedenis van Lviv.
  5. Verken de prachtige parken en tuinen die Lviv te bieden heeft.
    1. Hoewel we maar een paar dagen hadden om Lviv te verkennen, kunnen we met zekerheid zeggen dat het een geweldige stad is die toeristen veel te bieden heeft. Van de charmante architectuur en het bruisende nachtleven tot het heerlijke eten en de overvloed aan geschiedenis, er is voor elk wat wils in deze bruisende Oekraïense stad. We hopen dat je net zoveel van je tijd hier geniet als wij hebben gedaan!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Lviv! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Lviv stuur ons je tip door.