Klimaat in Lviv

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Oekraïne is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Lviv voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Lviv gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Lviv. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Lviv? Het weer in Lviv is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Lviv weer.

Lviv heeft een gematigd klimaat met koude winters en milde zomers. De neerslag is relatief gelijkmatig over het jaar verdeeld, hoewel hij in de zomer zijn hoogtepunt bereikt. De beste tijd om Lviv te bezoeken is van eind mei tot september, wanneer het warm en zonnig weer is.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.