Veiligheid in Lviv

Is het veilig in Lviv voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Lviv? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Lviv?

Is het veilig in Lviv voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Lviv?

Lviv is een veilige stad voor toeristen. Het is de thuisbasis van veel universiteiten en een grote studentenpopulatie, dus de stad is erg levendig en er is altijd wel iets te doen. Er zijn genoeg restaurants, bars, cafés en toeristische attracties, dus je hoeft je nooit te vervelen.

Lviv heeft ook een laag misdaadcijfer, dus u kunt zich veilig voelen als u 's nachts rondloopt. Het is echter altijd belangrijk om je bewust te zijn van je omgeving en om voorzorgsmaatregelen te nemen wanneer je in een onbekende stad reist. Dus als je van plan bent om naar Lviv te gaan, maak je dan geen zorgen - je zult een geweldige tijd hebben!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.