Activiteiten in Montreal

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Montreal bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Montreal biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Montreal is een stad die voor elk wat wils biedt. Van zijn bruisende nachtleven en eindeloze restaurantkeuzes tot zijn weelderige parken en historische architectuur, de mogelijkheden voor wat te doen in Montreal zijn eindeloos. Hier zijn vijf van onze favoriete activiteiten in deze charmante stad:

  1. Maak een wandeling of fietstocht door Montreal's prachtige Mount Royal Park.
  2. Bezoek een van de vele musea van wereldklasse, zoals het Montreal Museum of Fine Arts of het Canadian Museum of History.
  3. Proef wat lekkers in een van de vele fantastische restaurants van de stad.
  4. Woon een voorstelling bij in het Place des Arts, een van de grootste centra voor podiumkunsten ter wereld.
  5. Breng een middag door met het verkennen van Old Montreal, met zijn charmante smalle straatjes en historische architectuur.
    1. Als je op zoek bent naar een vakantie vol plezier, moet Montreal bovenaan je lijstje staan. Er is voor elk wat wils in deze bruisende stad, van kunst en cultuur tot nachtleven en natuur. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het plannen van je reis!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Montreal! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Montreal stuur ons je tip door.