Klimaat in Montreal

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Canada is . 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Montreal voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Montreal gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Montreal. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Montreal? Het weer in Montreal is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Montreal weer.

Het klimaat in Montreal is variabel, maar over het algemeen zijn de winters koud en de zomers mild. Montréal ligt in de Canadese provincie Québec. Het heeft een vochtig continentaal klimaat, wat betekent dat het warme zomers en koude winters heeft. De temperatuur kan sterk variëren van dag tot dag en van seizoen tot seizoen.

De gemiddelde hoge temperatuur tijdens de zomermaanden (juni-augustus) ligt rond de 24 graden Celsius, terwijl de gemiddelde lage temperatuur tijdens de wintermaanden (december-februari) rond de -5 graden Celsius ligt.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.