Veiligheid in Montreal

Is het veilig in Montreal voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Montreal? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Montreal?

Is het veilig in Montreal voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Montreal?

Montreal is een zeer veilige stad voor toeristen. In het algemeen moet je dezelfde voorzorgsmaatregelen nemen als in elke andere stad - wees je bewust van je omgeving, laat je spullen niet onbewaakt achter, enzovoort. Montreal heeft ook een zeer laag misdaadcijfer, dus u kunt zich veilig voelen als u 's nachts rondloopt. Zorg er wel voor dat je bepaalde delen van de stad vermijdt die bekend staan als gevaarlijker (zoals het centrum of sommige van de armere buurten). Al met al is Montreal een geweldige plek om te bezoeken!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.