Activiteiten in New York City

Of je nu op citytrip van 2 dagen in New York City bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. New York City biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

New York City is een van de populairste reisbestemmingen ter wereld. Er zijn zoveel dingen te zien en te doen, dat het moeilijk kan zijn om te weten waar te beginnen. Om je te helpen het meeste uit je reis te halen, hebben we een lijst samengesteld met de vijf leukste activiteiten in New York City.

  Van het bezoeken van wereldberoemde bezienswaardigheden tot het bewonderen van de ongelooflijke skyline van de stad, er is voor iedereen wel iets te beleven in New York. Dus waar wacht je nog op? Lees verder om meer te weten te komen over de beste dingen om te doen in de grootste stad van Amerika.

  1. Ga naar een show op Broadway.
  2. Maak een wandeling door de stad en bekijk alle beroemde bezienswaardigheden.
  3. Bezoek een van de wereldberoemde musea van de stad, zoals het Museum of Modern Art of het American Museum of Natural History.
  4. Proef het heerlijke eten in een aantal van de beste restaurants en cafés van New York.
  5. Breng een middag door met mensen kijken in Central Park.
   1. Dus daar heb je het - onze top 5 aanbevelingen voor de leukste activiteiten in New York City. We hopen dat deze lijst je helpt bij het plannen van een geweldige reis en dat je geniet van elke minuut van je tijd hier. Als je nog meer wilt ontdekken van wat de stad te bieden heeft, bekijk dan zeker eens deze andere geweldige artikelen over dingen om te doen in NYC.

     Waar wacht je nog op? Begin nu met het plannen van je vakantie!

     We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in New York City! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in New York City stuur ons je tip door.