Veiligheid in New York City

Is het veilig in New York City voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in New York City? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in New York City?

Is het veilig in New York City voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in New York City?

Het is veilig voor toeristen in New York City, zolang ze de juiste voorzorgsmaatregelen nemen.

Er zijn bepaalde gebieden die je beter kunt vermijden, vooral 's nachts, en het is altijd een goed idee om je bewust te zijn van je omgeving. Houd uw waardevolle spullen dicht bij u, draag niet te veel contant geld bij u en wees voorzichtig als u in onbekende gebieden loopt.

Er zijn veel dingen te doen en te zien in New York City, van de felle lichten van Times Square tot het iconische Vrijheidsbeeld. De stad is ook de thuisbasis van musea van wereldklasse zoals het Metropolitan Museum of Art en culturele attracties zoals Broadway shows. En vergeet al het heerlijke eten niet!

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om uit eten te gaan in New York City, van restaurants met Michelinsterren tot informele eetgelegenheden met klassiek comfort

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.