Eten en drinken in New York City

Een belangrijk onderdeel van wonen en werken in New York City is natuurlijk de gastronomie.

Als u op zoek bent naar heerlijk eten en drinken terwijl u in New York City bent, maak u dan geen zorgen - u zult geen moeite hebben om ze te vinden! De stad is gevuld met opties, van hole-in-the-wall plekken tot high-end restaurants. Hier zijn enkele van onze favorieten.

Als je op zoek bent naar de populairste gerechten in New York City, kun je niet fout gaan met pizza en hotdogs. Maar als u eens iets anders wilt proberen, gaat u dan naar een van de vele etnische restaurants in de stad U vindt er tal van geweldige opties om uit te kiezen, of u nu in de stemming bent voor Chinees, Italiaans, Indiaas of iets anders. Duik er dus in en ontdek alles wat New York City te bieden heeft!

Eten in New York City kan behoorlijk duur zijn, afhankelijk van waar je naartoe gaat. Als je je houdt aan straatvoedsel en informele eetgelegenheden, kun je relatief goedkoop uit zijn. Als je echter het beste uit de stad wilt halen wat er op culinair gebied te krijgen is, moet je wel wat meer geld uitgeven. Al met al hangt het echt af van uw budget en wat voor soort eetervaringen u zoekt terwijl u in New York City bent.

Als je van eten houdt en nog niet in New York City bent geweest, zet het dan bovenaan je lijstje. Je zou er dagen kunnen ronddwalen en je nooit vervelen - er is hier voor elk wat wils. En als je me niet gelooft, vraag het dan gewoon aan een van de plaatselijke bewoners - ze zullen met plezier hun favoriete plekjes met je delen.

TIP: Leer voordat je op culinaire ontdekkingstocht gaat bijvoorbeeld eens hoe je de namen van het eten en drinken in het Engels zegt!  

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.