Klimaat in New York City

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Verenigde Staten is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor New York City voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in New York City gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor New York City. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf New York City? Het weer in New York City is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over New York City weer.

Het klimaat in New York City is gematigd. Er zijn vier seizoenen, met gemiddelde wintertemperaturen rond -1 graden Celsius (30 graden Fahrenheit) en gemiddelde zomertemperaturen rond 29 graden Celsius (85 graden Fahrenheit). De stad krijgt ook te maken met een behoorlijke hoeveelheid neerslag per jaar.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.